Aktualności
Przepis na chleb bezglutenowy
18.11.2019
Przepis na chleb bezglutenowy
Składniki:
250g mąki ryżowej lub gryczanej
150g mąki kukurydzianej lub skrobi kukurydzianej
100g mąki ryżowej lub skrobi z tapioki lub mąki ziemniaczanej
1łyżka cukru
550-650ml letniej wody
25g świeżych drożdży
2 łyżki lnu mielonego i łyżeczka soli
można dodać ulubione ziarna
Drożdże rozpuścić, połączyć ze sobą wszystkie składniki i zostawić do wyrośnięcia. Piec 50 min w temperaturze 220*. Po wyjęciu z foremki można chlebek dopiec dodatkowo 10 min, aby wszystkie strony nabrały chrupkości.
Przepis został nam udostępniony przez naszych miłych klientów. Dziękujemy i podajemy dalej :) !!!
Zmiany w sposobie naliczania opłat za wysyłkę towaru.
03.10.2019
Od dnia 03.10.2019 r. zmianom ulega sposób naliczania opłat za wysyłkę towaru.
Jedna paczka może maksymalnie ważyć 29 kg (opłata 17zł przedpłata, 20 płatność za pobraniem).
Zapraszamy na zakupy:)
Witamy
08.04.2017

Witamy w nowej odsłonie naszego sklepu.
Zapraszamy