Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje.

Produktów: 0 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Ilość:

Suma: 0,00

Aktualności

Przepis na chleb bezglutenowy

18.11.2019

Przepis na chleb bezglutenowy

Składniki:

250g mąki ryżowej lub gryczanej

150g mąki kukurydzianej lub skrobi kukurydzianej

100g mąki ryżowej lub skrobi z tapioki lub mąki ziemniaczanej

1łyżka cukru

550-650ml letniej wody

25g świeżych drożdży

2 łyżki lnu mielonego i łyżeczka soli

można dodać ulubione ziarna

Drożdże rozpuścić, połączyć ze sobą wszystkie składniki i zostawić do wyrośnięcia. Piec 50 min w temperaturze 220*. Po wyjęciu z foremki można chlebek dopiec dodatkowo 10 min, aby wszystkie strony nabrały chrupkości.

Przepis został nam udostępniony przez naszych miłych klientów. Dziękujemy i podajemy dalej :) !!!

Zmiany w sposobie naliczania opłat za wysyłkę towaru.

03.10.2019

Od dnia 03.10.2019 r. zmianom ulega sposób naliczania opłat za wysyłkę towaru.

Jedna paczka może maksymalnie ważyć 29 kg (opłata 17zł przedpłata, 20 płatność za pobraniem).

Zapraszamy na zakupy:)

Witamy

08.04.2017

Witamy

Witamy w nowej odsłonie naszego sklepu.

Zapraszamy

Witryna stworzona na platformie