Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje.

Produktów: 0 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Ilość:

Suma: 0,00

Aktualności

Nr konta bankowego

25.03.2020

Zapłaty za zamówienie można opłacić przelewem tradycyjnym,

Firma Handlowo - Usługowa

"CENTRUM ZBOŻOWE"

Arkadiusz Dźwierzyński

ul. Przemyska 110; 37-716 Orły;

ING BSK o/Przemyśl 35 1050 1546 1000 0022 4423 9279      

W tytule prosimy o wpisanie numeru zamówienia

pozdrawiamy 

Młyn Orły        

WYDŁUŻENIE CZASU REALIZACJI ZAMÓWIEŃ

12.03.2020

UWAGA!

Czas realizacji zamówień może się wydłużyć.

Zmiany w sposobie naliczania opłat za wysyłkę

03.03.2020

Od dnia 03.03.2020 r. zmianom ulega sposób naliczania opłat za wysyłkę towaru.

- paczka do 20 kg (przedpłata na konto) - 19 zł

- paczka do 29 kg (przedpłata na konto) - 23 zł

Klienci naszego sklepu mogą również odbierać towar osobiście.

Życzymy udanych zakupów.

Przepis na chleb bezglutenowy

18.11.2019

Przepis na chleb bezglutenowy

Składniki:

250g mąki ryżowej lub gryczanej

150g mąki kukurydzianej lub skrobi kukurydzianej

100g mąki ryżowej lub skrobi z tapioki lub mąki ziemniaczanej

1łyżka cukru

550-650ml letniej wody

25g świeżych drożdży

2 łyżki lnu mielonego i łyżeczka soli

można dodać ulubione ziarna

Drożdże rozpuścić, połączyć ze sobą wszystkie składniki i zostawić do wyrośnięcia. Piec 50 min w temperaturze 220*. Po wyjęciu z foremki można chlebek dopiec dodatkowo 10 min, aby wszystkie strony nabrały chrupkości.

Przepis został nam udostępniony przez naszych miłych klientów. Dziękujemy i podajemy dalej :) !!!

Witamy

08.04.2017

Witamy

Witamy w nowej odsłonie naszego sklepu.

Zapraszamy

Witryna stworzona na platformie